Huzurevi Sakinlerine Sağlık Taraması Ve Koruyucu Aşı Uygulaması

HUZUREVİ SAKİNLERİNE SAĞLIK TARAMASI VE KORUYUCU AŞI UYGULAMASI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde “Herşeyin başı sağlık,sağlığın başı aşı” isimli sağlık taraması ve koruyucu aşı uygulaması devam ediyor.

Tavşancıl huzurevi sakinlerinin Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aşı polikliniğinde Uz. Dr. Gülten Ünlü tarafından sağlık taramaları yapıldı ve gerekli olan koruyucu aşıları uygulanarak hastalıklara karşı önlemleri alınmış oldu.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aşı polikliniğinde sağlık taramaları ile koruyucu aşıları yapılan huzurevi sakinleri, böylesine güzel bir uygulamadan dolayı Hastane Yönetimine ve çalışan personellere teşekkürlerini ilettiler.