Hastanemiz 16. Dönem Diyabet Mezunlarını Verdi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi diyabet okulu mezun vermeye devam ediyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyabet Okulu 16. Grubundan bu ay 8 kişi mezun oldu.

Hastane Yöneticilerinin eğitim alan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet  töreninde, Hastane İdarecileri  “Diyabet Okulu” mezunlarını vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel  ve yararlı bir eğitim imkanı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine  teşekkür ettiler.