Gebe Bilgilendirme Okulu Mezun Vermeye Devam Ediyor

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 19. Ve 20. Dönem Gebe Eğitim Sınıfına Katılan Gebelerimize Katılım Belgeleri Verildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Gebe Bilgilendirme Okulu” mezun vermeye devam ediyor. Bu güne kadar toplam 231 gebenin mezun olduğu gebe okulunda, yoğun ilgiden dolayı gebe eğitim sınıfına 2 grup halinde eğitim verildi. 19. Ve 20. Dönem gebe eğitim sınıfından 18 gebe mezun oldu. Mezuniyete 2 doğum destekçisi ve 7 baba adayı da katıldı.

Hastane İdarecileri tarafından  gebelerimize katılım belgeleri verildi, gebe ve destekçilerine bileklikler takıldı.

Gebelerimiz, eğitimden duyduğu memnuniyeti Hastane Yönetimine ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.