Minik Öğrencilerimizden 23 Nisan Gösterisi

MİNİK ÖĞRENCİLERİMİZDEN 23 NİSAN GÖSTERİSİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi kreş ve gündüz bakım evinde öğrenim gören minik öğrenciler, kreş öğretmenlerinin eşliğinde 23 Nisan Çocuk bayramı etkinliği gösterisi düzenlediler.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe,  Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Hastane idarecileri, Veliler ve Hastane çalışanları tarafından yoğun katılım sağlandı.

Minik öğrencilerin gönüllerince doyasıya eğlendiği gösteride konuşan Başhekim Güneş “ Hastane olarak yoğun tempoda  çalışıyoruz. Minik öğrenciler sevimlilikleriyle tatlılıklarıyla yorgunluğumuzu bizlere unutturdu. Geleceğimizin teminatı olan minik öğrencilerimizi, onları yetiştiren velilerini ve öğretmenlerini, bizlere böylesine güzel bir program hazırladıkları için tebrik ederim” diye konuşarak emeği geçen herkese teşekkür etti.

Coşkulu geçen program sonrasında Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve Hastane İdarecileri, minik öğrencilere çeşitli hediyeler vererek mutlu ettiler.