Polislerden Miniklere "Güvenli Yaşam" Eğitimi

Derince Araştırma Hastanesinde "Polislerden Miniklere Eğitim"

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi kreş’inde eğitim gören minik öğrencilere, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğünce “Güvenli Yaşam” eğitimi verildi.

Polis Memuru Ercan Işık ve Polis memuru Alparslan Ünlü Türk tarafından verilen eğitim sayesinde Derince Araştırma Hastanesi kreşindeki minikler Trafik Kuralları, Güvenli ve sağlıklı yaşam ,toplum kuralları ve topluma faydalı birer birey olmaları konuları hakkında yapmaları gerekenleri öğrendiler.

Keyifli bir ortamda geçen eğitim sonunda polisler tarafından minik öğrencilere ve öğretmenlerine, günün anlam ve önemini belirten boyama kitapları ile polis logolu anahtarlıklar hediye edildi.