Hastanemizde Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantıları Düzenli Olarak Gerçekleştirilmeye Devam Ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaların ve yakınlarının servislerde alınan sağlık hizmetiyle alakalı öneri görüşlerinin değerlendirildiği “Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı” bu haftada gerçekleşti.

Göğüs hastalıkları,Enfeksiyon ve Kulak Burun Boğaz Klinikleri ile 34. sü gerçekleştirilen, Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’in il dışında olmasından dolayı Başhekim Yrd. Gökhan Nalbant başkanlığında yapılan toplantıya Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Servis Sorumlu Hemşireleri, Hasta yakınları ve refakatçileri katılım sağladı.

Toplantıda hasta yakınları, servislerdeki hizmet kalitesi, memnuniyet, yaşanan aksaklıklar ve öneriler hakkında hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.