Hastanemizde Diyabet Farkındalık Standı Kuruldu

HASTANEMİZDE DİYABET FARKINDALIK STANDI KURULDU

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Diyabet Hastalığına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve bilgilendirme amacıyla 14.04.2017 tarihinde Diyabet farkındalık standı kuruldu.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik girişine kurulan standa yoğun ilgi gösteren vatandaşların boy-kilo oran endeksi, kan şekeri ve tansiyon ölçümleri yapıldı. Değerlerinde anormallik saptanan kişilerin Dahiliye ile Diyet polikliniklerine yönlendirmeleri yapılarak gerekli önerilerde bulunuldu.

Bu amaçla değerlerinde anormallik saptanan vatandaşlar Dahiliye ve Diyet polikliniğine muayene olmaları için yönlendirildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen vatandaşlarımıza yapılan farkındalık ve bilgilendirme çalışmaları nedeniyle emeği geçen tüm çalışanlara teşekkürlerini iletti.