Kadın Hastalıkları Ve Doğum Kliniğimizden Başhekimimize Sürpriz Kutlama

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM KLİNİĞİMİZDEN BAŞHEKİMİMİZE SÜRPRİZ KUTLAMA

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği, Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’in doğum günü olması nedeniyle Başhekim Güneş’ e   makamında sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Sürpriz kutlamaya, Kadın Doğum Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Ahmet Kale, Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Hasan Terzi, Asistan Hekimler Bahar Sünetçi, Kemine Uzel, Mehmet Salıcı ve Klinik Sorumlu Hemşiresi Ayten Doğruöz  katıldı.

Klinik adına kısa bir konuşma yapan Klinik İdari Sorumlusu  Doç. Dr. Ahmet Kale “Mustafa hocamızı gerçekten seviyoruz. Allah hayırlı ve uzun ömürler versin. İş hayatında kendisine başarılar diliyorum” diyerek klinik adına tebriklerini iletti.