Hastanemizde  Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu (Tuek) Toplantısı Yapıldı

HASTANEMİZDE  TIPTA UZMANLIK EĞİTİM KURULU (TUEK) TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aylık olağan Tıpta Uzmanlık Eğitim Kurulu Toplantısı yapıldı.

Toplantıya  Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ, Sağlık Araştırma Uygulama Merkezi  Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Hasan TERZİ, TUEK Kurul Üyeleri Doç. Dr. Erkan ŞENGÜL, Doç. Dr. Canan BALCI, Doç. Dr. Mesut SEZİKLİ, Doç. Dr. Tülay ÖZER, Op. Dr. Alper GÜLTEKİN ve TUEK Sekreteri Sultan TORTUMLUOĞLU katıldı.

Toplantıda eğitim araştırma faaliyetlerini planlamak  yürütmek ve gözetmek için bilimsel araştırmalarda çalışmak, yurtiçi çalışmalarda bilgi ve görgüsünü arttırmak isteyenlerin eğitim talepleri konuları görüşüldü.

Ayrıca uzmanlık öğrencilerinin eğitim süreleri de değerlendirildi.