Derince Araştırma Hastanesi 15. Dönem Diyabet Mezunlarını Verdi

DERİNCE ARAŞTIRMA HASTANESİ 15. DÖNEM DİYABET MEZUNLARINI VERDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi diyabet okulu mezun vermeye devam ediyor.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyabet Okulu 15. Grubundan bu ay 20 kişi mezun oldu.

Hastane Yöneticilerinin eğitim alan kursiyerlere sertifikalarını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet  töreninde, Hastane İdaresi Diyabet Okulu mezunlarını vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Katılan kursiyerler kendilerine böylesine güzel  ve yararlı bir eğitim imkanı sunan Eğitimcilere ve Hastane Yönetimine  teşekkür ettiler.