Hastanemizde Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

HASTANEMİZDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Hastanede Koroner Yoğun Bakım, KVC Yoğun bakım ve ortak alanları yeniden elden geçirilerek baştan aşağıya yenilendi.

Sağlık Hizmetleri Aksatılmadan Yenileme Çalışmaları Yapılıyor

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kurban bayramı resmi tatilinin 10 gün olmasıyla nedeniyle, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tadilat ve yenileme çalışmalarıda hızlandı. Sağlık hizmetlerinin aksamadan ve kesintisiz olarak sürdürülmesini esas alarak yapılan düzenlemeler hız kesmeden gerçekleştirildi.

Daha Kaliteli Hizmet İçin

Hastanenin Koroner Yoğun bakım, KVC Yoğun bakım ve ortak alanları yeniden elden geçirilerek, boya, tadilat, zemin kaplamaları ve elektrik sistemleri baştan aşağıya yenilendi. Böylece hastanede bayram tatili süresince sağlık hizmetleri aksatılmadan gerçekleştirilerek, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunulmuş oldu.

Başhekim Güneş’ten Teşekkür

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş hastanede yapılan çalışmalar ile ilgili idari ve mali işler müdürlüğüne, sağlık bakım hizmetleri müdürlüğüne ve teknik birim çalışanlarına, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.