Genel Sekreter Ergüney Derince Eah’ı Ziyaret Etti

GENEL SEKRETER ERGÜNEY DERİNCE EAH’I ZİYARET ETTİ

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir takım incelemelerde bulundu

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Şenol Ergüney, İdari Hizmetler Başkanı Op.Dr.Muhammed Coşkun Güler ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş'in katılımlarıyla incelemeler yapıldı.

Sağlık Tesislerinin verimli çalışması, vatandaşların kaliteli bir sağlık hizmeti alabilmesi için alınması gereken her türlü tedbirleri ve çalışmaları yerinde görmek, farklı bir gözle değerlendirmek için yapılan ziyaretlerde; poliklinikler ve servisler gezilerek değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca kardiyoloji servisinde yeni yapılan tadilat  düzenlemeleri ile önümüzdeki günlerde modernizasyon ve yenileme düşünülen KVC Yoğun bakım ve Kardiyoloji 2. Basamak koroner yoğun bakım ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Poliklinik ve servislere yapılan ziyaretlerde, hastalar ve yakınlarıyla sohbet etme imkanı da bulan Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.